fbpx

Over mij

Ik ben Jeneh Knoop, een 27-jarige creatieveling geboren en getogen in het mooie Amersfoort. In mijn eigen bedrijf, ‘Moving Socials’, leef ik elke dag mijn passie volledig uit.

Met een opleidingsachtergrond in marketing en vele jaren ervaring als contentcreator en social media manager bij verschillende bedrijven besloot ik mijn eigen business te starten en andere ondernemers te helpen met het volledig ontzorgen door middel van All-in social media pakketen. 

Fotografie en styling zijn mijn hobby’s en daarom heb ik mijn eigen daglichtstudio aan huis gecreëerd, waar ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten.

Bij ‘Moving Socials’ specialiseer ik me niet in één vakgebied, maar bied ik een complete all-in-one service aan. Van A tot Z neem ik de verantwoordelijkheid, waarbij ik niet alleen de foto’s/content maak, maar er ook voor zorg dat deze op de juiste kanalen bij jouw doelgroep terechtkomen.

Mijn bedrijf wordt gedreven door de kernwaarden: plezier, doortastendheid, enthousiasme, persoonlijke aandacht en transparantie. Deze waarden vormen de basis van alles wat ik doe en wat ik voor jou als klant kan betekenen.

Bij ‘Moving Socials’ draait alles om het creëren van een unieke en authentieke content, waarbij ik jouw verhaal tot leven breng.

Missie

Bij ‘Moving Socials’ streven we ernaar om jouw verhaal tot leven te brengen op een unieke en opvallende manier. We geloven in de kracht van creativiteit en persoonlijke content, en streven ernaar om elk project uniek en authentiek te maken

Visie

Onze visie is om een inspiratiebron te zijn voor anderen, waarbij we streven naar een wereld waarin creativiteit en authenticiteit centraal staan. We willen niet alleen content creëren, maar ook gesprekken stimuleren, relaties opbouwen en waarde toevoegen aan de online kanalen van onze klanten.

Aanvullende diensten

Bij Moving Socials willen we onze klanten een breed aanbod aan diensten aanbieden om zo jouw digitale aanwezigheid te verbeteren. Daarom werken we nu samen met Esmée de Korte van ES Digital Agency, waardoor we nog meer waarde kunnen bieden.

Dankzij Esmée’s expertise kunnen we nu ook meta-advertenties aanbieden, websites ontwikkelen en Google-accounts optimaliseren. Met deze uitbreiding van onze diensten kunnen we onze klanten nog beter helpen hun digitale doelstellingen te bereiken.

We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt en kijken ernaar uit om onze klanten nog beter van dienst te zijn!

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Laten we kennismaken en samen aan de slag gaan om jouw merk naar het next level te brengen!