fbpx

Onze overige producten en diensten

We bieden een scala aan diensten aan die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar handige tools om je online aanwezigheid te verbeteren, strategisch advies of praktische handleidingen om zelf aan de slag te gaan, wij hebben de oplossing voor jou.

Strategie gesprek 1 uur

Met ons strategiegesprek krijg je de kans om jouw social media aanpak te versterken. We bieden persoonlijk advies en strategieën om jouw online aanwezigheid te optimaliseren. Met onze begeleiding en expertise kun je gericht stappen zetten om jouw doelen te bereiken en je bedrijf te laten groeien.

Social media scan

Wil je weten hoe jouw bedrijf presteert op social media? Vraag je je af hoe je jouw online aanwezigheid kunt optimaliseren en meer klanten kunt bereiken? Onze Social Media Scan biedt de oplossing!

Persoonlijke Social media handleiding

In deze tijd, waar visuele content onmisbaar is, bereik je de meeste mensen met videografie. Het is een essentiële tool om op te vallen, te boeien en te verbinden. Of het nu gaat om het vertellen van je merkverhaal, het vastleggen van bijzondere evenementen, of het delen van educatieve inhoud, video's bieden een krachtige en meeslepende ervaring die blijft hangen. Ontdek de impact van videografie en laat je verhaal stralen op het scherm.

1 op 1 advies gesprek 1 uur

Met ons 1-op-1 advies gesprek krijg je de mogelijkheid om samen met ons te brainstormen over jouw social media strategie. We bieden persoonlijke begeleiding en ideeën om jouw online aanwezigheid te verbeteren. Samen zullen we creatieve oplossingen bedenken en strategieën ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op jouw bedrijf. Met onze ondersteuning en expertise kun je effectieve stappen zetten om jouw doelen te bereiken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Canva inrichting

Onze Canva inrichting service biedt de perfecte oplossing voor jouw social media uitstraling. Wij zorgen ervoor dat jouw Canva zo ingericht is dat je gemakkelijk zelf kunt ontwerpen in je eigen huisstijl en branding!

10 gepersonaliseerde Canva social media templates

Onze gepersonaliseerde Canva templates tillen jouw social media uitstraling naar een hoger niveau. We leveren consistente en aantrekkelijke ontwerpen op maat, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Laten we kennismaken en samen aan de slag gaan om jouw merk naar het next level te brengen!